Τα λένε εκ νέου την Πέμπτη Αναστασιάδης - Ακιντζί

Τα λένε εκ νέου την Πέμπτη Αναστασιάδης - Ακιντζί

Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα, στις δέκα το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακκιντζί, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού.

Στην προηγούμενή τους συνάντηση, οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων, επικεντρώθηκαν στο συντονισμό του τρόπου διαπραγμάτευσης και συζήτησης των διαφόρων πτυχών του Κυπριακού, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Χθες Αναστασιάδης και Ακκιντζί ενημέρωσαν, στο πλαίσιο γεύματος, τα μέλη του ελληνο-τουρκικού φόρουμ, για τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης.

Επανέλαβαν ότι έχουν κοινό όραμα για το μέλλον της Κύπρου και τόνισαν ότι συνεχίζουν να εργάζονται ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που προκύπτουν στις διαπραγματεύσεις.


Πηγή: ΡΙΚ ραδιόφωνο
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE