Κύπρος 2026: Συγκινεί μητέρα που πουλά τα ρούχα της κόρης της για να βγάλει τον μήνα

Κύπρος 2026: Συγκινεί μητέρα που πουλά τα ρούχα της κόρης της για να βγάλει τον μήνα

Μια μητέρα αποφάσισε να πουλήσει παιδικά ρούχα της κόρης της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της σε ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ρούχα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σχεδόν σαν καινούργια, και τα διαθέτει όλα μαζί στην τιμή των 150 ευρώ.

Η ίδια εξηγεί πως η οικονομική της κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς εδώ και ημέρες έχει στη διάθεσή της μόλις δύο ευρώ, ακόμη και για να βάλει βενζίνη.

Μια καθημερινή ιστορία που αναδεικνύει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες, προσπαθώντας να καλύψουν ακόμη και τις πιο βασικές τους ανάγκες.

Δείτε την ανάρτηση 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εβδομάδα εξελίξεων για το Κυπριακό: «Το ζητούμενο είναι να επαναβεβαιωθεί το κεκτημένο στο σύνολό του»

Εβδομάδα εξελίξεων για το Κυπριακό: «Το ζητούμενο είναι να επαναβεβαιωθεί το κεκτημένο στο σύνολό του»

Κρίσιμη είναι η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις συναντήσεις και επαφές που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE