Παραβίασαν λογαριασμούς του διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ

Παραβίασαν λογαριασμούς του διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ

Ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ υπέστη παραβίαση αρκετών προσωπικών λογαριασμών του, όπως επιβεβαίωσε το γραφείο του.

Ένας εκπρόσωπος του είπε ότι το ζήτημα αυτό είχε «αναφερθεί στις αρμόδιες αρχές», αλλά αρνήθηκε να πει περισσότερα.

Ως διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο Τζέιμς Κλάπερ χρησιμεύει ως βασικός σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ σε θέματα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων απειλών στον κυβερνοχώρο.

Μια παρόμοια επίθεση στον κυβερνοχώρο εναντίον του διευθυντή της CIA έγινε τον Οκτώβριο.

Το ειδησεογραφικό site Motherboard ανέφερε την Τρίτη ότι είχε έρθει σε επαφή με νεαρό χάκερ που ανέλαβε την ευθύνη.

Το Motherboard ανέφερε ότι ο έφηβος είχε πει ότι ήταν μέλος της ίδιας ομάδας – Crackas With Attitude (CWA) – που ήταν πίσω από την προηγούμενη επίθεση.

Ο νεαρόςείπε ότι είχε σπάσει το προσωπικό e-mail του Κλάπερ, τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και του λογαριασμού του στο internet και ένα λογαριασμό email Yahoo που ανήκουν στη σύζυγο του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE