Δεν πίστευε στα μάτια του: Πήγε για μανιτάρια και βρήκε… τεράστιο φίδι - Δείτε φωτογραφία

Δεν πίστευε στα μάτια του: Πήγε για μανιτάρια και βρήκε… τεράστιο φίδι - Δείτε φωτογραφία

Για μανιτάρια εξόρμησε πολίτης σε δασώδη περιοχή στα Κατεχόμενα, ωστόσο η αναζήτησή του έκρυβε μια απρόσμενη συνάντηση.

Ανάμεσα στις πευκοβελόνες και τα ξερά φύλλα εντόπισαν μια φίνα, την κυπριακή οχιά, η οποία ήταν τόσο καλά καμουφλαρισμένη που δύσκολα γινόταν αντιληπτή με την πρώτη ματιά.

Ο εν λόγω πολίτης κατάφερε να εντοπίσει το φίδι εγκαίρως, προτού κάποιος το πατήσει κατά λάθος.

Δείτε την ανάρτηση στη σελίδα Μανιταρόφιλοι:

Η κυπριακή οχιά είναι το μοναδικό φίδι στην Κύπρο με δηλητήριο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό κίνδυνο για τον άνθρωπο. Η παρουσία της σε φυσικές και δασώδεις περιοχές καθιστά απαραίτητη την προσοχή κατά τις εξορμήσεις, ιδιαίτερα την περίοδο κατά την οποία πολίτες επισκέπτονται την ύπαιθρο για συλλογή μανιταριών.

Οι πολίτες καλούνται να παρατηρούν προσεκτικά το έδαφος και να αποφεύγουν να πλησιάζουν ή να επιχειρούν να πιάσουν φίδια, ακόμη και όταν αυτά φαίνονται ακίνητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE