Έσκασε βόμβα στην ΑΕΖ Ζακακίου: Κλείνει 23χρονο παικταρά που έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ

Έσκασε βόμβα στην ΑΕΖ Ζακακίου: Κλείνει 23χρονο παικταρά που έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ

Το ταλέντο του εκτίμησαν ξένοι σκάουτερ που τον παρακολουθούσαν από πολύ νεαρή ηλικία, όταν ακόμα ο μικρός αγωνιζόταν σε ακαδημία στη Λεμεσό, μαζεύοντας τότε τα πράγματα του για να μπει στην ακαδημία μεγάλης ομάδας του εξωτερικού.

Πολλές είναι οι φορές που λέμε ότι πρέπει οι ομάδες μας να δώσουν την ευκαιρία σε Κύπριους ποδοσφαιριστές να αναδειχθούν. Να τους δώσουν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα και να δείξουν τι αξίζουν. 

Αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της ΑΕΖ Ζακακίου που μετά την απόκτηση του Σάββα Πικραμένου από την ΕΝΑΔ προχώρησε σε περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση παίρνοντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυπριακού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ, της Αλκής, του Ολυμπιακού Λευκωσίας τον 23χρονο Αιμίλιο Παναγιώτου

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE