Λεμεσός: Κυκλοφορούσαν με γεμάτο κοντόκαννο όπλο στο αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε 27χρονο και 22χρονη

Λεμεσός: Κυκλοφορούσαν με γεμάτο κοντόκαννο όπλο στο αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε 27χρονο και 22χρονη

Δύο πρόσωπα ηλικίας 27 και 22 ετών, συνέλαβε τα ξημερώματα η Αστυνομία, στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα γύρω στη 1.25π.μ. σήμερα, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 27χρονος και η 22χρονη.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, ένα κοντόκαννο, κυνηγετικό όπλο, έμφορτο με δύο φυσίγγια, καθώς και μία τσάντα που περιείχε έντεκα φυσίγγια.

Ως αποτέλεσμα οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE