ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσία μεταφέρει αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα στα σύνορα με την Ευρώπη

Η Ρωσία μεταφέρει αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα στα σύνορα με την Ευρώπη

Αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα και μέρος του συγκροτήματος εκτόξευσης "Κέλυφος"- [«Παντσίρα S1»], θα τεθούν σε λειτουργία στο σύνταγμα αντιαεροπορικών πυραύλων της βορειοδυτικής Ρωσίας.

Αυτό αναφέρθηκε από εκπρόσωπο της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, Ιγκόρ Μουγκίνα.
Επίσης, νέα συστήματα όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού θα μεταφερθούν στις δυτικές περιοχές της Ρωσίας, που συνορεύουν με την Ευρώπη, όπως είπε νωρίτερα ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου.

Ο ίδιος αναφερόμενος σε αυτόν το σχεδιασμό διευκρίνισε ότι οι ανάγκες δείχνουν ότι όχι μόνο θα μεταφερθούν οπλικά συστήματα στα δυτικά σύνορα, αλλά πρόκειται να οικοδομηθούν κτήρια μόνιμης εγκατάστασης, όπου θα δημιουργηθούν κατάλληλες στρατιωτικές υποδομές- πολύγωνα, αποθηκευτικοί χώροι και χώροι ενδιαίτησης του προσωπικού, όπως σημειώνει το πρακτορείο Itar Tass.

Επιπρόσθετα, το ειδησεογραφικό δίκτυο, “Russia Today”, ανέφερε ότι η Ρωσία θα δημιουργήσει στις δυτικές περιοχές της, τρείς στρατιωτικές διοικήσεις.
Η χώρα θα συνεχίσει επίσης να εκσυγχρονίζει το στρατό και να κάνει επιτόπιους ελέγχους ετοιμότητας με προτεραιότητα στη μεταφορά στρατευμάτων σε μεγάλες αποστάσεις.

«Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σχεδιάζει το 2016 να σχηματίσει τρείς νέες στρατιωτικές διοικήσεις στη δυτική περιοχή. Οι δυνάμεις θα ενισχυθούν με πέντε συντάγματα πυραύλων εξοπλισμένα με σύγχρονα πυραυλικά συστήματα.»Η πρόθεση της Μόσχας είναι να δημιουργήσει στρατιωτικές δυνάμεις κοντά στα σύνορα με την Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου.

Η Ρωσία προτίθεται να επενδύσει δισεκατομμύρια στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων της, παράλληλα με τη συνεχιζόμενη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία», σημειώνει το δημοσίευμα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top