Χαστούκια και ξυλοδαρμοί παιδιών σε παιδικό σταθμό στην Ιταλία: Συνελήφθη η 55χρονη διευθύντρια

Χαστούκια και ξυλοδαρμοί παιδιών σε παιδικό σταθμό στην Ιταλία: Συνελήφθη η 55χρονη διευθύντρια

Στη σύλληψη μιας 55χρονης διευθύντριας παιδικού σταθμού στη Μόντσα της Ιταλίας προχώρησαν οι καραμπινιέροι, έπειτα από έρευνα για επανειλημμένα περιστατικά κακοποίησης παιδιών που φιλοξενούνταν στη δομή.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες, η γυναίκα φέρεται να ασκούσε σωματική βία σε βάρος των ανηλίκων, χαστουκίζοντάς τα, τραβώντας τα με δύναμη και χτυπώντας τα. Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται πριν από μερικούς μήνες, όταν γονείς παιδιών υπέβαλαν καταγγελίες στις αρμόδιες Αρχές, εκφράζοντας ανησυχίες για τη συμπεριφορά της διευθύντριας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, η Εισαγγελία της Μόντσα διέταξε την εγκατάσταση συσκευών καταγραφής ήχου στους χώρους του παιδικού σταθμού. Όπως ανακοίνωσαν οι καραμπινιέροι, το υλικό που συγκεντρώθηκε επέτρεψε στους ερευνητές να τεκμηριώσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα την επαναλαμβανόμενη επιθετική συμπεριφορά της 55χρονης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE