ΚΙΝΑ: Ο άνθρωπος για πρώτη φορά στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

ΚΙΝΑ: Ο άνθρωπος για πρώτη φορά στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Η Κίνα εισέρχεται πλέον δυναμικά στη διαστημική κούρσα και ανακοίνωσε ότι το 2018 θα στείλει ένα διαστημικό όχημα στην αθέατη πλευρά της Σελήνης.

«Η αποστολή Chang`e-4 θα είναι η πρώτη στην ιστορία της ανθρωπότητας», δήλωσε ο επικεφαλής της αποστολής Liu Jizhong προσθέτοντας ότι «το διαστημικό όχημα θα μελετήσει την γεωλογία της περιοχής».

Η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης δεν είναι ορατή από τη Γη λόγω των δυνάμεων βαρύτητας και δεν εξερευνήθηκε ακόμη από τον άνθρωπο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE