Ακόμη ένας Βαρωσιώτης έφυγε από τη ζωή μακριά από την αγαπημένη του Αμμόχωστο - Θλίψη για τον θάνατο του Πέτρου

Ακόμη ένας Βαρωσιώτης έφυγε από τη ζωή μακριά από την αγαπημένη του Αμμόχωστο - Θλίψη για τον θάνατο του Πέτρου

Ακόμη ένας άνθρωπος της Αμμοχώστου έφυγε από τη ζωή μακριά από τη γενέτειρά του, χωρίς να προλάβει να εκπληρώσει το όνειρο της επιστροφής στην αγαπημένη του πόλη.

Ο Πέτρος Μέσσιος, με καταγωγή από την οδό Σίλλερ 21 της Αμμοχώστου, απεβίωσε στις 6 Νοεμβρίου 2026 στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Η είδηση του θανάτου του προκαλεί θλίψη στους συγγενείς, φίλους και συμπατριώτες του, καθώς ακόμη ένας Βαρωσιώτης προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή μακριά από την πόλη τους, έχοντας πάντα στην καρδιά και στη μνήμη τους την αγαπημένη Αμμόχωστο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE