Αναστασιάδης: «Να επικεντρωθούμε στις Βασικές Αρχές»

Αναστασιάδης: «Να επικεντρωθούμε στις Βασικές Αρχές»

Σε επικέντρωση στις βασικές αρχές της λύσης αναφέρεται o Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Η αναφορά αυτή, έγινε σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter αναφορικά με τη σημερινή συνάντησή του με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ `Αντρο Κυπριανού, ενόψει της επικείμενης συνάντησης του κ. Κυπριανού με τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην Κωνσταντινούπολη.

 "Συντονισμός με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ για μεταφορά μηνυμάτων στην `Αγκυρα. Επικέντρωση στις βασικές αρχές της λύσης", αναφέρει στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.