Κατεχόμενα: Τους δώσαμε παράταση στη σύνδεση δικτύου ηλεκτροδότησης

Κατεχόμενα: Τους δώσαμε παράταση στη σύνδεση δικτύου ηλεκτροδότησης

Παράταση δόθηκε στην περίοδο σύνδεσης του δικτύου ηλεκτροδότησης με αυτό των κατεχομένων σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της λεγόμενης αρχής ηλεκτρισμού του ψευδοκράτους Kib-Tek Σαλίχ Γκουρκάν.

Όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα, ο Γκουρκάν είπε ότι η περίοδος σύνδεσης του δικτύου ηλεκτροδότησης, σύνδεση η οποία αποφασίστηκε στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, η οποία κανονικά θα έληγε σήμερα, παρατάθηκε μετά από επαφές που έγιναν με την ΑΗΚ και τη θετική απάντηση της ΑΗΚ ενόψει και των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο δίκτυο των κατεχομένων.

Ο ΓΔ της Kib-Tek είπε ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι πιο ακριβή στις ελεύθερες περιοχές σε σχέση με τα κατεχόμενα και πως ως εκ τούτου δεν είναι συμφέρον τα κατεχόμενα να παίρνουν ενέργεια από την ΑΗΚ, ανέφερε ωστόσο πως η σύνδεση των δικτύων είναι σημαντική για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ανέφερε επίσης ότι οι προσπάθειες για να γίνει η σύνδεση μόνιμη συνεχίζονται, ισχυρίστηκε ωστόσο ότι η ε/κ πλευρά ενεργεί αργά σε ό,τι αφορά το θέμα αυτό.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE