Φόνος στη Παραμύθα: Υπό κράτηση στο Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ ο παιδοκτόνος

Φόνος στη Παραμύθα: Υπό κράτηση στο Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ ο παιδοκτόνος

Υπό κράτηση για έξι ημέρες τέθηκε ο 67χρονος Τιμολέων Θεμιστοκλέους, ο οποίος σκότωσε τον Εθνοφρουρό γιο του στις 14 Οκτωβρίου 2015 στο χωρίο τους, την Παραμύθα Λεμεσού.

Δεκτό έκανε το αίτημα της αστυνομίας το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Ο 67χρονος παιδοκτόνος τέθηκε υπό κράτηση για έξι ημέρες. Η διαδικασία έγινε στο Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, όπου βρίσκεται για αποκατάσταση ο δράστης (φερόμενος),  μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο.

Ο Τιμολέων Θεμιστοκλέους τραυματίστηκε σοβαρά την ημέρα του φονικού. 

Θα παραμένει στο Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ υπό φρούρηση. Πρώτη η ιστοσελίδα μας, έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής, 15/1 την είδηση της σύλληψης του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Έχει σώας τας φρένας  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE