Οι πέντε «κόκκινοι» Κύπριοι δημοσιογράφοι που πάνε για βουλευτές!

Οι πέντε «κόκκινοι» Κύπριοι δημοσιογράφοι που πάνε για βουλευτές!

Δημοσιογραφία και πολιτική έχουν κάτι κοινό…

Υπάρχουν με γνώμονα το δημόσιο καλό και συμφέρον! Με έγνοια τους τα κοινά και την αγάπη για την πατρίδα τους, μάλλον με αυτή τη λογική πέντε Κύπριοι δημοσιογράφοι, αφήνουν την πέννα και το μικρόφωνο και διεκδικούν μία θέση στα έδρανα της κυπριακή Βουλής.

Τα ονόματα των εν λόγω δημοσιογράφων φιγουράρουν στα ψηφοδέλτια του ΑΚΕΛ και η υποψηφιότητα τους  ανακοινώθηκε και επισήμως το Σάββατο 16.1.

Είναι  οι εξής: 

Σούλα Χατζήκυριακου (ΡΙΚ), υποψήφια βουλευτής στην Επαρχία Λευκωσίας

Δημήτρης Μιχαλακάκος (Capital), υποψήφιος βουλευτής στην Επαρχία Λεμεσού

Νίκος Κέττηρος (ΡΙΚ), υποψήφιος βουλευτής στην Επαρχία Αμμοχώστου

Μάριος Ιγνατίου (Pafos press)  υποψήφιος βουλευτής στην Επαρχία Πάφου

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου μετά από μία έντονη πενταετία στο κοινοβούλιο, επαναδιεκδικεί μία θέση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.