LIFESTYLE

Έρχεται ο γάμος; Ο έρωτάς τους δυναμώνει! Παντού μαζί το νέο ζευγαράκι της Κυπριακής Showbiz

Έρχεται ο γάμος; Ο έρωτάς τους δυναμώνει! Παντού μαζί το νέο ζευγαράκι της Κυπριακής Showbiz

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εδώ και ένα χρόνο και κάτι…έχει σχέση.Η Κλέλια Μενελάου είναι χορεύτρια της Λυρικής Σκηνής της Κύπρου και γνωρίστηκαν στην Κύπρο όπου ο ηθοποιός βρισκόταν για γυρίσματα

Ο κούκλος ηθοποιός και η όμορφη μπαλαρίνα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz κρατάει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει τους βλέπουμε πιο ανανεωμένους και ερωτευμένους από ποτέ.

Δεκαπέντε μήνες σχέσης μετρούν ο ηθοποιός και η Κύπρια σύντροφός του, που αν και δεν συζούν περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η χορεύτρια μπαλέτου Κλέλια Μενελάου «επιδιώκουν να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον. Άλλωστε, η Κλέλια ζει μόνιμα στην Αθήνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια» αποκαλύπτει στο Οκ  πηγή. 



Ανήμερα των Φώτων ο φακός του περιοδικού εντόπισε το ζευγάρι χέρι χέρι σε μεσημεριανή του έξοδο σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Ο 39χρονος πρωταγωνιστής της κωμωδίας «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παντρευτεί. Ναι είμαι ανοιχτός στον γάμο. Αν κάνω οικογένεια, θα παντρευτώ.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top