Το σχολείο των οργίων: Συνελήφθη και τρίτη καθηγήτρια για σεξ με μαθήτρια

Το σχολείο των οργίων: Συνελήφθη και τρίτη καθηγήτρια για σεξ με μαθήτρια

Πριν λίγους μήνες δύο καθηγήτριες έκαναν τρίο με 16χρονο και τώρα άλλη μία εκπαιδευτικός έκανε σεξ μέσα στο σχολείο με μαθήτρια!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη σε σχολείο στη Λουιζιάνα. Μία καθηγήτρια ήταν η τρίτη κατά σειρά που αντιμετωπίζει κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου! 

Πρόκειται για την 26χρονη Kimberly Naquin, καθηγήτρια Γεωγραφίας που όπως αποκαλύφθηκε είχε επί έναν χρόνο σεξουαλικές σχέσεις με 16χρονη μαθήτρια. 

Την ανάρμοστη σχέση πρώτα ανακάλυψε συγγενής της μαθήτριας και στη συνέχεια το παραδέχτηκε και η 16χρονη. Καθηγήτρια και μαθήτρια έκαναν σεξ μέσα στο σχολείο, στο σπίτι της 26χρονης αλλά και στο σπίτι της ανήλικης!

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται και ο πατέρας της καθηγήτριας που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του σχολείου.

Το σχολείο πλέον αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθώς πριν λίγους μήνες δύο καθηγήτριες είχαν συλληφθεί επειδή έκαναν τρίο με 16χρονο μαθητή!

Φωτογραφίες των δύο καθηγητριών που έκαναν το τρίο

Shelley Dufresne

Rachel Respess

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE