Μετά τον άντρα της η Σελίν Ντιόν έχασε και τον αδελφό της

Μετά τον άντρα της η Σελίν Ντιόν έχασε και τον αδελφό της

Συντετριμμένη η τραγουδίστρια

Διπλό χτύπημα δέχτηκε η πολύ γνωστή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν, που λίγες μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της Ρενέ Ανγκέλι έχασε και τον πολυαγαπημένο αδελφό της Ντάνιελ.

Ο 59χρονος πάλευε με τον καρκίνο και χθες μπήκε στην εντατική με τους γιατρούς να του δίνουν λίγες ώρες ή μέρες, πρόγνωση που τελικά επαληθεύτηκε.

Ο Ρενέ Ανγκέλι θα ταφεί στο Μόντρεαλ σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντιόν. Μαζί του είχε αποκτήσει τρία παιδιά, και παρά το ότι τους χώριζαν 26 ολόκληρα χρόνια ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της show biz.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE