Πλάκα κάνεις: Δείτε με τι μαλλί εμφανίστηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην εκπομπή Μπεκατώρου - Μουτσινά! (VIDEO)

Πλάκα κάνεις: Δείτε με τι μαλλί εμφανίστηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στην εκπομπή Μπεκατώρου - Μουτσινά! (VIDEO)

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επισκέφθηκε το Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ και η Μαρία Μπεκατώρου με τον Νίκο Μουτσινά "κάηκαν"! Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, με έναν ιδιαίτερο ειρμό σκέψης, δυσκόλεψε αρκετά παρουσιαστές και κοινό να κατανοήσουν τα λεγόμενά του.

Η γυροειδής αλωπεκία ήταν η αιτία που έχασε τα μαλλιά του πριν από τρία χρόνια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και τα μυαλά τους η Μαρία και ο Νίκος. Οι παρουσιαστές έκαναν τεράστια προσπάθεια να βάλουν σε μια σειρά όσα άκουγαν, ενώ αρκετές φορές σήκωσαν τα χέρια ψηλά. «Εγώ δεν μπορώ να ακολουθήσω τη σκέψη του!», είπε κάποια στιγμή αγανακτισμένος ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

athensmagazine

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE