Ισραήλ: Δεν θα επιτραπεί στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο

Ισραήλ: Δεν θα επιτραπεί στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο

Επιμένει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

Την επομένη της εφαρμογής της συμφωνίας για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα και την άρση των διεθνών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στη χώρα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επιμένει πως η Τεχεράνη δεν έχει εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και προειδοποιεί πως το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο.

«Η πολιτική του Ισραήλ είναι και θα παραμείνει ακριβώς αυτή που ακολουθήθηκε: δεν θα επιτραπεί στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικό όπλο», σημείωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.

Η ιστορική συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, την οποία καταδικάζει το Ισραήλ, τέθηκε χθες σε ισχύ μετά το πράσινο φως που έδωσε η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (IAEA), και οδήγησε στην άρση των οικονομικών κυρώσεων που είχαν επιβληθεί στο Ιράν εδώ και χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE