Πρόωρες εκλογές αποφάσισε ο Σέρβος πρωθυπουργός

Πρόωρες εκλογές αποφάσισε ο Σέρβος πρωθυπουργός

Καλεί το κόμμα του να στηρίξει την κίνηση αυτή

Την απόφασή του να προκηρύξει πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς καλώντας την ηγεσία του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματός του να υποστηρίξει την κίνηση αυτή.

«Αυτή είναι η απόφασή μου (...) να πάμε σε εκλογές, για το μέλλον της Σερβίας», δήλωσε ο Βούτσιτς σε συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος αυτού στο Βελιγράδι.

Το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα πέτυχε εντυπωσιακή νίκη στις τελευταίες εκλογές του Μαρτίου του 2014 και εξακολουθεί να έχει υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις παρά τις περικοπές στις οποίες έχει προχωρήσει στους μισθούς στον δημόσιο τομέα και στις συντάξεις στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την σταθεροποίηση των δημοσιονομικών της Σερβίας και την προετοιμασία της για μια ένταξη στην ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE