Πρόωρες εκλογές αποφάσισε ο Σέρβος πρωθυπουργός

Πρόωρες εκλογές αποφάσισε ο Σέρβος πρωθυπουργός

Καλεί το κόμμα του να στηρίξει την κίνηση αυτή

Την απόφασή του να προκηρύξει πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς καλώντας την ηγεσία του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματός του να υποστηρίξει την κίνηση αυτή.

«Αυτή είναι η απόφασή μου (...) να πάμε σε εκλογές, για το μέλλον της Σερβίας», δήλωσε ο Βούτσιτς σε συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος αυτού στο Βελιγράδι.

Το Σερβικό Προοδευτικό Κόμμα πέτυχε εντυπωσιακή νίκη στις τελευταίες εκλογές του Μαρτίου του 2014 και εξακολουθεί να έχει υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις παρά τις περικοπές στις οποίες έχει προχωρήσει στους μισθούς στον δημόσιο τομέα και στις συντάξεις στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την σταθεροποίηση των δημοσιονομικών της Σερβίας και την προετοιμασία της για μια ένταξη στην ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".