Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη στην Αθήνα

Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη στην Αθήνα

Ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης αναχωρεί απόψε για την Αθήνα, για επίσημη επίσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του, Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, αύριο το πρωί, θα πραγματοποιηθούν οι διαβουλεύσεις μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων στο ΓΕΕΘΑ ενώ ο κ. Φωκαΐδης θα έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας. Αργότερα ο ΥΠΑΜ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση.

Ο κ. Φωκαΐδης θα είναι, επίσης, ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνεται για απόδοση τιμών στους ηρωικούς πεσόντες της ακταιωρού «Φαέθων» του 1964.

Κατά την επίσκεψη, ο Υπουργός Άμυνας θα παραστεί και θα μιλήσει σε τελετή κατά την οποία θα γίνει υποδοχή των οστών Ελλήνων πεσόντων, που συμπεριλαμβάνονταν στον κατάλογο των αγνοουμένων και που έχουν πρόσφατα ταυτοποιηθεί.
Επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE