Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη στην Αθήνα

Επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη στην Αθήνα

Ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης αναχωρεί απόψε για την Αθήνα, για επίσημη επίσκεψη ύστερα από πρόσκληση του Έλληνα ομολόγου του, Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, αύριο το πρωί, θα πραγματοποιηθούν οι διαβουλεύσεις μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων στο ΓΕΕΘΑ ενώ ο κ. Φωκαΐδης θα έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας. Αργότερα ο ΥΠΑΜ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση.

Ο κ. Φωκαΐδης θα είναι, επίσης, ο κύριος ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνεται για απόδοση τιμών στους ηρωικούς πεσόντες της ακταιωρού «Φαέθων» του 1964.

Κατά την επίσκεψη, ο Υπουργός Άμυνας θα παραστεί και θα μιλήσει σε τελετή κατά την οποία θα γίνει υποδοχή των οστών Ελλήνων πεσόντων, που συμπεριλαμβάνονταν στον κατάλογο των αγνοουμένων και που έχουν πρόσφατα ταυτοποιηθεί.
Επιστρέφει στην Κύπρο την Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.