Μαρία Μοράρου: «Το συζητήσαμε με τον Νικόλα και έχουμε ένα θέμα…»

Μαρία Μοράρου: «Το συζητήσαμε με τον Νικόλα και έχουμε ένα θέμα…»

Χόρεψε, άκουσε καλά σχόλια ωστόσο η φετινή Star Κύπρος δέχτηκε και την κριτική από τον Jake Αθανασιάδη, την Κατερίνα Γκαγκάκη και τον Νίκο Μουρατίδη.

 Ο λόγος που κάτι ξένισε τους κριτές ήταν το γεγονός ότι διαγωνίζονται πάνω-κάτω στο ίδιο πράγμα όπως του επεσήμαναν, γεγονός που προσπάθησε η Μαρία Μοράρου να δικαιολογήσει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το συζητήσαμε με τον Νικόλα και είχαμε ένα θέμα λόγω του ότι έχουμε μια μικρή διαφορά ύψους, κακά τα ψέματα. Εγώ θέλω και ο Νικόλας θέλει να δοκιμάσουμε και ταγκό και latin αλλά με τη διαφορά ύψους δεν ξέρουμε πως θα φαίνεται προς τα έξω»

Μάλιστα ο Νίκος Μουρατίδης της πρότεινε να βάλει αυτή μουστάκι και ο χορογράφος παρτενέρ της, ψηλοτάκουνα. Τέλος κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η καλλονή και φετινή Star Κύπρος δεν θα έκανε σχέση με πιο κοντό της άντρα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές- Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση»κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE