Βαρύ πένθος για Κύπρια ηθοποιό! Ντύθηκε στα μαύρα μετά το «φευγιό» αγαπημένου της προσώπου

Βαρύ πένθος για Κύπρια ηθοποιό! Ντύθηκε στα μαύρα μετά το «φευγιό» αγαπημένου της προσώπου

Μια απώλεια αγαπημένου σου προσώπου πάντα είναι δύσκολη και στοιχίζει πολύ συναισθηματικά, καθώς πρέπει να μάθεις να ζεις χωρίς ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Αυτό βιώνει τις τελευταίες ώρες και η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός.

Ο λόγος για την μεγάλη κυρία του Κυπριακού θεάτρου και της τηλεόρασης Όλγα Ποταμίτου, η οποία έχασε ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στο ilovestyle.com έφυγε από τη ζωή η θεία της με την οποία μάλιστα ζούσαν στο ίδιο σπίτι, κάτι που κάνει την απώλεια ακόμα μεγαλύτερη.

Η Όλγα Ποταμίτου "λύγισε" μπροστά στο χαμό του δικού της ανθρώπου καθώς η θεία της ήταν ένα από τα πιο κοντινά της άτομα το οποίο στήριζε την ηθοποιό σε όλα της τα βήματα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην ηθοποιό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE