«Εννά σας σφάξω!» - Τι είπε στους αστυνομικούς στα κρατητήρια της Πόλη Χρυσοχούς

«Εννά σας σφάξω!» - Τι είπε στους αστυνομικούς στα κρατητήρια της Πόλη Χρυσοχούς

Καταθέσαν οι δυο μάρτυρες κατηγορίας για την υπόθεση του ξυλοδαρμού πολίτη από δυο αστυνομικούς.

Με δυο μάρτυρες κατηγορίας συνεχίστηκε η δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου για την εξέταση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού πολίτη από τους δυο Αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει την Τρίτη ( 19/01) η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» οι δυο Αστυνομικοί κατάθεσαν πως ο παραπονούμενος πολίτης είχε ανασύρει μαχαίρι και απειλούσε τους Αστυνομικούς ότι θα τους σφάξει.

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται πως οι δυο Αστυνομικοί έφεραν κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους μετά από πάλη που προηγήθηκε.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην κατάθεση του δεύτερου μάρτυρα Χριστάκη Ιωάννου, που υπηρετεί στο ίδιο αστυνομικό σταθμό, ο ίδιος ανέφερε στο δικαστήριο  πως προσπαθούσε επί 15 λεπτά να πείσει τον παραπονούμενο πολίτη να αφήσει τον σουγιά στο πάτωμα.

Επίσης ο μάρτυρας ανέφερε πως παραπονούμενος είχε απειλήσει ότι θα τον έσφαζε αν τολμούσε να εισέλθει στο κελί για να το αφοπλίσει.  Ενώ όπως παραδέχτηκε δεν ενημέρωσε τους δυο κατηγορούμενους ότι έχει αποσπάσει προηγουμένως το μαχαίρι από τον παραπονούμενο.

 Η επομένη δικάσιμος έχει οριστεί για τις 26 Νοεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE