Συνελήφθη 40χρονος για πυροβολισμούς στη Λευκωσία

Συνελήφθη 40χρονος για πυροβολισμούς στη Λευκωσία

Συνελήφθη 40χρονος στη Λευκωσία, για υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, ρίψης πυροβολισμών, μαχαιροφορίας και κατοχής διαρρηκτικού εργαλείου διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στη μία και σαράντα μετά τα μεσάνυκτα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε περιφραγμένο κτήμα, στη Λευκωσία, ακούγονταν πυροβολισμοί.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου εντός του περιφραγμένου κτήματος, εντοπίστηκε σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο. Εντός του οχήματος βρισκόταν 40χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λευκωσίας.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ένα κυνηγετικό όπλο, 29 πλήρη φυσίγγια, τρία άδεια φυσίγγια και ένα μαχαίρι μήκους 21 εκατοστών. Επίσης στην κατοχή του 40χρονου, βρέθηκε ένα κατσαβίδι.

Ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Δύσκολο έργο» η η διαλεύκανση των αιτιών - Τη Δευτέρα η παράδοση του πορίσματος

Φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό: «Δύσκολο έργο» η η διαλεύκανση των αιτιών - Τη Δευτέρα η παράδοση του πορίσματος

Εντατικές είναι οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού γύρω από τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στην οικία της πενταμελής οικογένειας, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE