ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πρόεδρος μικρού κόμματος της Κύπρου στις Κεντρικές Φυλακές

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πρόεδρος μικρού κόμματος της Κύπρου στις Κεντρικές Φυλακές

Πολλά θα ακούσουμε και πολλά έχουμε να δούμε σε αυτό τον τόπο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, την πόρτα των Κεντρικών Φυλακών πέρασε εδώ και λίγες μέρες πρόεδρος μικρού κόμματος της Κύπρου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο συγκεκριμένος κύριος είναι πλέον υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές όχι γιατί τα τσέπωσε από κάποιο άλλα… γιατί επιτέθηκε στην εν διαστάσει σύζυγο του!

Το περιστατικό συνέβη πριν από δυο χρόνια περίπου σε χωριό της Επαρχίας Αμμοχώστου όταν ο εν λόγω κύριος επιτέθηκε στην εν διαστάσει σύζυγο του προκαλώντας της ψυχική βλάβη.

Ο ίδιος κατηγορείται για κοινή επίθεση και άσκηση βίας κατά της εν διαστάσει  συζύγου του, προκαλώντας της ψυχικά προβλήματα. 

Μάλιστα όπως μας ανέφεραν θα παραμείνει υπό κράτηση ως υπόδικος στις Κεντρικές Φύλακες μέχρι την έναρξη της επόμενης δικάσιμου που θα είναι στις 22 του Γενάρη. 

 Ι.Μ. 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE