Δικαστής για 16 υπόπτους: «Όλοι εμπλέκονται» - 7ήμερη κράτηση για ΣΠΕ Αγ. Φύλας

Δικαστής για 16 υπόπτους: «Όλοι εμπλέκονται» - 7ήμερη κράτηση για ΣΠΕ Αγ. Φύλας

Διάταγμα επταήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για τους 16 υπόπτους σε σχέση με την υπόθεση των σκανδαλωδών δανείων της ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Το αρχικό αίτημα της Αστυνομίας ήταν να προφυλακιστούν οι προαναφερθέντες για 8 ημέρες, ωστόσο ο Δικαστής κ. Δρουσιώτης, αποφάσισε η προσωποκράτησή τους να είναι για 7 ημέρες, λέγοντας πως όλοι οι ύποπτοι εμπλέκονται με τα πλείστα δάνεια, διαδραματίζοντας ο καθένας τον δικό του ρόλο.

Θυμίζουμε ότι η διαδικασία την Τρίτη (19/01) κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ συνεχίστηκε στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (20/01).

Περισσότερα σε λίγο…


Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.