Έτοιμος ο νέος τηλεοπτικός σταθμός Alpha να βγει στον κυπριακό «αέρα» - Πότε θα εκπέμψει για πρώτη φορά

Έτοιμος ο νέος τηλεοπτικός σταθμός Alpha να βγει στον κυπριακό «αέρα» - Πότε θα εκπέμψει για πρώτη φορά

Ορίστηκε η ημερομηνία κατά την οποία ο νέος παγκύπριος σταθμός Alpha θα εκπέμψει σήμα στους δέκτες μας για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» η ημερομηνία αυτή είναι η 4η Απριλίου 2016.

Το κανάλι μετρά αντίστροφα έτοιμο να μπει δυναμικά στις τηλεοπτικές συχνότητες προσφέροντας στο κοινό ενημέρωση και ψυχαγωγία με κυπριακές και ελληνικές παραγωγές.

Ο σταθμός δεν έχει προχωρήσει επίσημα σε προσλήψεις αλλά βρίσκεται στην φάση αξιολόγησης των αιτήσεων που έχουν στα χέρια τους.

Το κανάλι θα στελεχώσουν συνολικά 60 άτομα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE