Πέντε αποστολές μετεγκατάστασης προσφύγων από την Ελλάδα σε ευρωπαϊκές χώρες

Πέντε αποστολές μετεγκατάστασης προσφύγων από την Ελλάδα σε ευρωπαϊκές χώρες

Με πέντε αποστολές μετεγκατάστασης προσφύγων από την Ελλάδα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ξεκινά το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2016.

Η πρώτη μετεγκατάσταση για τη νέα χρονιά έγινε την περασμένη εβδομάδα με την αποστολή δύο προσφύγων στην Πορτογαλία. Σήμερα ταξίδεψε στην Ιρλανδία μια δεκαμελής οικογένεια από τη Συρία, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα ακολουθούν 20 πρόσφυγες από τη Συρία, το Ιράκ και την Ερυθραία (τέσσερις οικογένειες και ένας ασυνόδευτος ανήλικος), οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Φινλανδία. Την ίδια μέρα θα φύγουν και επτά οικογένειες από τη Συρία, το Ιράκ και την Ερυθραία για τη Γαλλία (συνολικά 43 άτομα). Θα ακολουθήσει άλλη μία αποστολή στη Γαλλία στις 29 Ιανουαρίου με 51 πρόσφυγες από τη Συρία, το Ιράκ και την Ερυθραία.

Τον Φεβρουάριο θα ακολουθήσουν μετεγκαταστάσεις σε Ολλανδία και ίσως και Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE