ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Ελεύθερη η 50χρονη Ρωσίδα – Δεν είχε ιδέα για τους τραπεζικούς της λογαριασμούς

ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Ελεύθερη η 50χρονη Ρωσίδα – Δεν είχε ιδέα για τους τραπεζικούς της λογαριασμούς

Στους τραπεζικούς της λογαριασμούς εντοπίστηκαν μεγάλες καταθέσεις που δεν αποκλείεται να αφορούν χρήματα από τα δάνεια που εξασφάλιζε ο επιχειρηματίας σύντροφός της από την πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Αφέθηκε τελικά ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί η 50χρονη Ρωσίδα που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (23/01) σε σχέση με το σκάνδαλο των δανείων της πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Από τις ανακρίσεις διαπιστώθηκε ότι η 50χρονη  δεν γνώριζε οτιδήποτε για τους τραπεζικούς λογαριασμούς που φαίνεται να χρησιμοποιούσε στο όνομα της ο πρώην σύντροφος της, ο πρώτος ύποπτος στην υπόθεση, με τον οποίον εδώ και χρόνια δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση.

Ως εκ τούτου, η 50χρονη, που είναι μητέρα και μοναδική προστάτης ενός ανήλικου παιδιού που απέκτησε με τον επιχειρηματία, αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE