Θα γίνει viral… Ο Κύπριος οπαδός που τράβηξε τα βλέμματα στο Ανόρθωσης – Απόλλωνα

Θα γίνει viral… Ο Κύπριος οπαδός που τράβηξε τα βλέμματα  στο Ανόρθωσης – Απόλλωνα

Το ντέρμπι στην Λάρνακα ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Ανατροπή στις καθυστερήσεις, διαιτητικά λάθη, πάθος, ένταση, γκολ και πολλές φάσεις. Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στις κερκίδες, κρύο, βροχή, τραγούδια.

Είναι όμως και κάποιες στιγμές που ξεχωρίζουν.

Όπως η φωτογραφία ενός οπαδού, που προσπάθησε να προστατευτεί από κρύο και βροχές, αλλά ήταν εκεί, στην κερκίδα, για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Δείτε την φωτογραφία στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE