Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα ηθοποιό - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της...

Δύσκολες ώρες για Ελληνίδα ηθοποιό - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της...

Τεράστια θλίψη βιώνει η γνωστή ηθοποιός...

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι πολύ λυπημένη, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της μητέρα, βυθίζοντας στο πένθος την ίδια αλλά και την οικογένειά της.

Η ηθοποιός συγκλονισμένη για τη μεγάλη απώλεια έγραψε στο facebook «Πόση απουσία...» με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους.

Την ίδια ώρα, η αδελφή της, Εβίτα Παπαχαραλάμπους, ενημέρωσε μέσω της δικής της σελίδας, για την κηδεία της μητέρας τους που θα γίνει την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE