Τον βρήκαμε και σας τον παρουσιάζουμε! Με διαφορά ο πιο στιλάτος Κύπριος μπαρμπέρης!(Φωτογραφίες)

Τον βρήκαμε και σας τον παρουσιάζουμε! Με διαφορά ο πιο στιλάτος Κύπριος μπαρμπέρης!(Φωτογραφίες)

Είναι με διαφορά ο πιο στιλάτος μπαρμπέρης!

Είτε με γραβάτα και τζόκει, είτε με γραβάτα και καβουράκι, είτε με παπιγιόν “κλέβει την παράσταση”…Θυμίζει Αμέρικα πως να το κάνουμε…Επίσης η διακόσμηση που κοσμεί τον τοίχο του μπαρμπέρικου είναι “όλα τα λεφτά”.

Ο Κωνσταντίνος έχει καταφέρει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πιο δυνατών beauty teams και να τον εμπιστεύονται οι διασημότεροι Κύπριοι και όχι μόνο.

Ο Κωνσταντίνος Ιακωβίδης, μπαίνει δυναμικά στην Top List των Κύπριων hairstylists και όχι άδικα. Γνωρίζει πρώτος τα τελευταία beauty trends, του αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει ακόμη και τα πιο εκκεντρικά looks, ενώ το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο!

Δείτε τις Φωτογραφίες στο Lifenewscy  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE