Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο των Turkish Airlines μετά από απειλή για βόμβα

Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο των Turkish Airlines μετά από απειλή για βόμβα

Το Boeing 777, που είχε απογειωθεί από το Χιούστον του Τέξας προς την Κωνσταντινούπολη, προσγειώθηκε στο Σάνον της Ιρλανδίας. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και το σκάφος ελέγχεται.

Υποχρεωτική προσγείωση στην Ιρλανδία πραγματοποίησε αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών (Turkish Airlines), μετά την ανακάλυψη χειρόγραφης σημείωσης για βόμβα, όμως μεταδίδει το CNN.

Το Boeing 777, που είχε απογειωθεί από το Χιούστον του Τέξας προς την Κωνσταντινούπολη, προσγειώθηκε στο Σάνον της Ιρλανδίας, και όλοι οι 209 επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο.

Το αεροσκάφος ελέγχεται ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει απειλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE