ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Η βόμβα προοριζόταν για επιχειρηματία, πρώην πρόεδρο ομάδας α΄ κατηγορίας!

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Η βόμβα προοριζόταν για επιχειρηματία, πρώην πρόεδρο ομάδας α΄ κατηγορίας!

Μπέρδεψε τα σπίτια ή ήθελε να προκαλέσει μεγαλύτερο εκφοβισμό ο δράστης της βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/01), σε βάρος οικίας 32χρονης από την Ορόκλινη;

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, ο «εγκέφαλος» της επίθεσης, στόχευε τον πατέρα της νεαρής γυναίκας, ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας και μάλιστα είχε θητεύσει στην προεδρία παραδοσιακής ομάδας α΄ κατηγορίας της Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ορόκλινη: Βόμβα «σήκωσε» την βεράντα ιδιοκτήτριας

Λάρνακα: Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για τη βόμβα σε σπίτι 32χρονης

Ωστόσο, έκανε βομβιστική επίθεση στην κόρη του και όχι στον ίδιο.

Βάσει, πάντως, των όσων πληροφορήθηκαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας τα ελατήρια της επίθεσης είχαν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες του γνωστού επιχειρηματία, πατέρα της 32χρονης, με άλλο πρόσωπο.

Ως γνωστόν, η Αστυνομία έθεσε υπό σύλληψη το απόγευμα της Κυριακής (24/01) 55χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου στη Λάρνακα, το οποίο φαίνεται να είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση στην οικία της γυναίκας.

Φάνης Μακρίδης

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE