Στο χειρουργείο εισήχθη 23χρονος μοτοσικλετιστής! Τράκαρε με 44χρονη

Στο χειρουργείο εισήχθη 23χρονος μοτοσικλετιστής! Τράκαρε με 44χρονη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής, 24/1, στη Λευκωσίας. Από τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά μοτοσικλετιστής.

Συγκεκριμένα το ατύχημα συνέβη γύρω στις 12.45μ.μ. την Κυριακή, 24/1 , στη Λευκωσία, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονη κάτοικος Λευκωσίας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος.

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στα χέρια και τα πόδια και εσωτερική αιμορραγία στην κοιλιά και τον πνεύμονα και εισήχθη στο χειρουργείο.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.