Τραγωδία στη Λεμεσό: Πριν μπει στη θάλασσα έχασε τη ζωή του 74χρονος Ελληνοκύπριος – Κατέρρευσε στην άμμο
Ελληνοκύπριος 74ετών είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του σε παραλία στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα, ο Ντόρσι έγραψε σε ανάρτησή του την Κυριακή το βράδυ ότι από την ομάδα του Twitter πρόκειται να αποχωρήσουν η Κέιτι Τζέικομπς Στάντον υπεύθυνη μέσων ενημέρωσης, ο Κέβιν Γουέιλ υπεύθυνος προϊόντων, ο επικεφαλής του τμήματος μηχανικής 'Αλεξ Ρόετερ και ο υπεύθυνος ανθρωπίνων πόρων Μπραίαν Σίπερ.
Αναφερόμενος σε αυτό που χαρακτήρισε ως ανακρίβειες από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Ντόρσι εξήρε τα 4 στελέχη για τη δουλειά αλλά και τη συμβολή τους στην εταιρεία, δηλώνοντας πως αποτελεί λυπηρό γεγονός ότι είναι αναγκασμένος να ανακοινώσει την αποχώρησή τους.
Επίσης, την Κυριακή το βράδυ ο Τζέσιον Τοφ, επικεφαλής της υπηρεσίας video streaming του Twitter ανακοίνωσε και αυτός την παραίτησή του από την εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται να ενταχθεί στην ομάδα εικονικής πραγματικότητας της Google. Ο Ντάρσι δεν τον είχε αναφέρει καν στην ανακοίνωσή του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις