ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Έβαλαν τη βόμβα κι έφυγαν με μοτοσυκλέτα – Ξέρει η Αστυνομία ποιοι είναι

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Έβαλαν τη βόμβα κι έφυγαν με μοτοσυκλέτα – Ξέρει η Αστυνομία ποιοι είναι

Δεν κινείται στο σκοτάδι η Αστυνομία σε ό,τι αφορά τη διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά την βομβιστική επίθεση σε οικία, που στόχευε γνωστό επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Λάρνακας.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Συγκεκριμένα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, μετά από εξετάσεις στην περιοχή, εντόπισαν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο ήταν διαφωτιστικό.Πιο συγκεκριμένα, το οπτικό υλικό παρουσιάζει μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού σκούρου χρώματος αγνώστων λοιπών στοιχείων στην οποία επενέβαιναν δύο πρόσωπα με προστατευτικά κράνη.

Το δίκυκλο προσέγγισε την σκηνή πριν την έκρηξη και ακολούθως την εγκατέλειψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μερικά δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι εξετάσεις της Αστυνομίας στρέφονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση σε ό,τι αφορά τον εντοπισμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ! Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Λ. υπέφερε για 60.000 ευρώ! – Κτυπήθηκε με τασάκι!

4 μέρες μέσα ο Ν.Ν. που είναι ύποπτος για τη βόμβα που στόχευε τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Λάρνακας​

Ορόκλινη: Βόμβα «σήκωσε» την βεράντα ιδιοκτήτριας

Λάρνακα: Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία για τη βόμβα σε σπίτι 32χρονης

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Η βόμβα προοριζόταν για επιχειρηματία, πρώην πρόεδρο ομάδας α΄ κατηγορίας!​

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο σταθμό στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντυ» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ατζέντα να φλέγεται από τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE