Μπούκαρε σε σπίτι στη Λεμεσό η Αστυνομία και έτρεχαν να ξεφύγουν κρατώντας όπλα

Μπούκαρε σε σπίτι στη Λεμεσό η Αστυνομία και έτρεχαν να ξεφύγουν κρατώντας όπλα

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό όταν σε επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, για εντοπισμό παράνομων αλλοδαπών έκαναν έφοδο σε οικία και είδαν μια αλλοδαπή γυναίκα να προσπαθεί να διαφύγει κρατώντας μία ύποπτη σακούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 25/1 όταν άντρες της Αστυνομίας ενώ έκαναν έρευνα σε οικία στην περιοχή Αγίου Ιωάννη είδαν άγνωστη γυναίκα να βγαίνει από την πίσω πόρτα και να απομακρύνεται.

Αμέσως την ακολούθησαν μέλη της Δύναμης και την ακινητοποίησαν λίγα μέτρα πιο κάτω, με την σακούλα που κρατούσε στα χέρια να κρύβει στο εσωτερικό της ένα όπλο, ένα περίστροφο και αριθμό σφαιρών.

Μάλιστα σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό της οικίας, η οποία φαίνεται να ανήκει σε 90χρονο(!) εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός φυσιγγίων.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE