Έκαναν 169 εξόδους και σκότωσαν 42 παιδιά - Στο «ψαχνό» ρίχνουν οι Ρώσοι! φωτογραφίες

Έκαναν 169 εξόδους και σκότωσαν 42 παιδιά - Στο «ψαχνό» ρίχνουν οι Ρώσοι! φωτογραφίες

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως η ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε 169 εξόδους και έπληξε 484 «τρομοκρατικούς» στόχους. Αναφορές, από συριακές πηγές, για 42 νεκρά παιδιά μόνο τη Δευτέρα (25/01).

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

Τις πιο πάνω πληροφορίες μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Σπούτνικ.

Αλλά οι φωτογραφίες με τους βομβαρδισμούς σε κέντρα οικισμών και με ανασύρσεις παιδιών από συντρίμμια, είναι αποδείξεις, κάθε άλλο παρά στρατηγικών επεμβάσεων.

Ας μας δώσει κάποιος τον ορισμό της «τρομοκρατίας» στη Ρωσία.

Μάλλον αλόγιστη χρήση πυρομαχικών γίνεται. Ακόμη και οι ΗΠΑ τους καταγγέλλουν για κάτι τέτοιο και βέβαια δεν υπάρχει πιο έμπειρος παράγοντας για τέτοια συμπεράσματα.

Στο «ψαχνό» ρίχνουν λοιπόν οι Ρώσοι. Αν για κάθε «τρομοκράτη» πρέπει να πεθάνουν ακόμη δέκα πολίτες, αυτό δεν σώζει κανέναν.

Ας αποφασίσουμε ποιός τρομοκρατεί ποιόν…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE