Βαρύ πένθος για αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό! Ντύθηκε στα μαύρα και θρηνεί το χαμό της μητέρας του

Βαρύ πένθος για αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό! Ντύθηκε στα μαύρα και θρηνεί το χαμό της μητέρας του

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’80 και του ’90 μέσα από τις βιντεοκασέτες που γίνονταν ανάρπαστες δέχεται τα συλλυπητήρια των διαδικτυακών του φίλων, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της ούτε το πότε θα γίνει η κηδεία.

Μέσω του προφίλ του στο Facebook ανακοίνωσε ο ίδιος τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας. Ο Στηβ Ντούζος αποχαιρέτησε και διαδικτυακά τη λατρεμένη του κυρία Τασία, που τρία χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της Αντρέα, πήγε να τον συναντήσει στη γειτονιά των αγγέλων. 

«Καλό ταξίδι μάνα. Καλό ταξίδι μάνα, σε περιμένει ο γέρος. Τα δάκρυα θα τα σκουπίσω, ο πόνος στην καρδιά δεν καθαρίζει με τίποτα», έγραψε ο ηθοποιός ενώ λίγο αργότερα ανέβασε μία φωτογραφία των γονιών του με το εξής σχόλιο, «και πάλι μαζί». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE