«Γίνεσαι αντιπαθητικός…» Έκραξαν διαγωνιζόμενο του DanSing και αυτός πανηγύριζε με τη βαθμολογία

«Γίνεσαι αντιπαθητικός…» Έκραξαν διαγωνιζόμενο του DanSing και αυτός πανηγύριζε με τη βαθμολογία

Σε ένα δικό του μαγικό και....busy κόσμο ζει ο ηθοποιός από τους «9 μήνες» αφού παρά την αυστηρή κριτική και τα κακά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνιση του στο live της Κυριακής 24/1 το αντιμετώπισε με χιούμορ και χαμόγελο.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Δημήτρη Παπαδάκη που «εκνεύρισε» την Κατερίνα Γκαγκάκη που του «την είπε» καθώς διέκρινε ότι ο ηθοποιός δείχνει να το έχει και να μην πολυασχολείται με την ερμηνεία του, γεγονός που τον κάνει να φαίνεται αντιπαθητικός με λίγα λόγια,- ενώ τόσο ο Νίκος Μουρατίδης και ο Jake Αθανασιάδης του επεσήμαναν ότι αυτό που είδαν ήταν κακό.

Μάλιστα ο διαγωνιζόμενος, χωρίς να ενοχληθεί και ιδιαίτερα ανέφερε, ότι ποτέ δεν κάνει πρόβες, ποτέ δεν έχει χρόνο για πρόβες, όντας πολύ busy με τα γυρίσματα της σειράς, ενώ υποσχέθηκε ότι θα το βελτιώσει αυτό από την ερχόμενη βδομάδα και θα δουλέψει περισσότερο.

Στη συνέχεια πανηγύριζε με τους βαθμούς που δεν ξεπέρασαν το 5 και το 6, λέγοντας ότι με αυτά που άκουσε προηγουμένως περίμενε να τον βαθμολογήσουν με 3!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.