Πάφος: Θα προβληθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς

Πάφος: Θα προβληθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου η εξέταση της υπόθεσης του ξυλοδαρμού πολίτη από δύο αστυνομικούς στα αστυνομικά κρατητήρια Πόλης Χρυσοχούς.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να καταθέσει ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους και να προβληθεί σχετικό βίντεο.

Οι δύο αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τρεις κατηγορίες για πράξεις που αφορούν την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, για σκληρή, εξευτελιστική και απάνθρωπη μεταχείριση άλλου προσώπου και για παράνομα βαριά σωματική βλάβη.

Την κατηγορούσα αρχή εκπροσωπεί ο Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χ”Kύρου.

Συνήγοροι υπεράσπισης των δύο αστυνομικών είναι οι δικηγόροι Γιώργος Γεωργίου και Νίκος Τσαρδέλης.

Το Κακουργιοδικείο απαρτίζουν Πρόεδρος ο Άγγελος Δαυίδ, Ανώτερος Δικαστής, ο Δημήτρης Κίτσιος και Επαρχιακός Δικαστής. Κώστας Σατολιάς.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: «Ναρκοθετεί» την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.