Ακατάλληλο γι ανηλίκους! Δύο επώνυμες Κύπριες στο κρεβάτι με ζαρτιέρες!

Ακατάλληλο γι ανηλίκους! Δύο επώνυμες Κύπριες στο κρεβάτι με ζαρτιέρες!

Η μια εκ των δύο συγκαταλέγεται στις πιο hot εστεμμένες της Κύπρου...

Η Ραφαέλλα Χαραλάμπους και η Γλυκερία Γιάκουμου έβαλαν τα καυτά τους μαύρα εσώρουχα και τις ψηλτάκουνες τους γόβες και ξάπλωσαν στο κρεβάτι προσφέροντας οφθαλμόλουτρο. 

Και προτού οργιάσει η φαντασία σας θα πρέπει να διευκρινήσουμε ότι όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε για χάρην μιας διαφήμισης, μιας και τα κορίτσια κλήθηκαν να διαφημίσουν τα εσώρουχα γνωστής αλύσίδας καταστημάτων. 

Ως επαγγελματίες πόζαραν στο φακό του Μάριου Παπακυπριανού και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να δημοσιευτεί σε περιοδικά μόδας του εξωτεικού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE