Κύπρια ηθοποιός παρολίγο να αποκλειστεί στα χιόνια!

Κύπρια ηθοποιός παρολίγο να αποκλειστεί στα χιόνια!

Το Σαββατοκυριάκο βρέθηκε στα χιονισμένα ορεινά της Κύπρου η Κύπρια ηθοποιός!

Μέχρι το Φικάρδου έφτασε η Λουκία Μουσουλιώτη για να περάσει χαλαρές στιγμές με φίλους. Ελα όμως που ο καιρός της είχε μια έκπληξη. Παρολίγο να αποκλειστεί και έτσι πήρε την απόφαση να διανυχτερεύσει για κάθε ενδεχόμενο.

Οι ακραιες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στα ορεινά το Σαββατοκυρίακο είχαν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό κάποιων περιοχών , μέσα σε αυτές όπως φαίνεται βρέθηκε και η Λουκία Μουσουλιώτη.

Οπως η ίδια ανακοίνωσε απο το facebook της, καθόλου δεν την πείραξε το γεγονός. Αντιθέτως ο αποκλεισμός της χάρισε και αλλές στιγμές με την παρέα της.

Δείτε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.