Οι γιατροί άφησαν την έγκυο Ελισάβετ να πεθάνει! Πόρισμα καταπέλτης για την κλινική στην Ελ. Αμμόχωστο

Οι γιατροί άφησαν την έγκυο Ελισάβετ να πεθάνει! Πόρισμα καταπέλτης για την κλινική στην Ελ. Αμμόχωστο

Από ιατρική αμέλεια άφησε την τελευταία της πνοή στις 17 Νοεμβρίου 2010, η Ελισάβετ Προκοπίου από την Ορμήδεια, κατά την διάρκεια καισαρικής τομής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το πόρισμα επιρρίπτει ευθύνες σε βάρος της ιδιωτικής κλινικής το οποίο εκδόθηκε από την θανατική ανακρίτρια Μαριλένα Μηλιώτου.

Ο θάνατος της Ελισάβετ προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία η οποία προκλήθηκε λόγω σοβαράς μορφής επιπωματικού προδρομικού πλακούντα.

 Συγκεκριμένα το πόρισμα αναφέρει πως, «υπάρχει η υπόνοια για ευθύνη τρίτων προσώπων για την πρόκληση θανάτου, και μάλιστα ξεκάθαρα υπάρχει αδίκημα αμέλειας στο οποίο αποδίδεται ο θάνατος».

Η οικογένεια του θύματος ζητά την ποινική δίωξη όσων γιατρών είχαν εμπλοκή καθώς επίσης και του νομικού προσώπου της ιδιωτικής κλινικής στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Κραυγή απόγνωσης πατέρα που έχασε τη σύζυγο: «Τί να πω στα παιδιά μου;»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE