ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Στεφάνου για FOCUS: «Από τα 2 εκ. ευρώ πήγαμε στα δέκα εισιτήρια»

Σ. Στεφάνου για FOCUS: «Από τα 2 εκ. ευρώ πήγαμε στα δέκα εισιτήρια»

Άνθρακες ο θησαυρός για εκείνους που επένδυσαν στην υπόθεση της Focus για να πλήξουν το ΑΚΕΛ αναφέρει σε δήλωση του ο Στέφανος Στεφάνου,

Συγκεκριμένα ο κ. Στεφάνου αναφέρει πως η Έκθεση των Ανακριτών αποτελεί κόλαφο για όλους εκείνους που για δύο σχεδόν χρόνια λοιδορούσαν και λασπολογούσαν σε βάρος του ΑΚΕΛ. Άνθρακες ο θησαυρός για εκείνους που επένδυσαν στην υπόθεση της Focus για να πλήξουν το ΑΚΕΛ.

Ενώ για δύο σχεδόν χρόνια οι διωκτικές αρχές επίμονα και με υπερβάλλοντα ζήλο προσπαθούσαν να βρουν κάτι σε βάρος του ΑΚΕΛ για δήθεν χρηματοδότηση δύο εκατομμυρίων ευρώ από τη Focus, ενώ γίνονταν επιλεκτικές και στοχευμένες διαρροές προς ΜΜΕ για δημιουργία περιρρέουσας ατμόσφαιρας σε βάρος του ΑΚΕΛ, η Έκθεση δικαιώνει το ΑΚΕΛ. Όπως καταγράφεται στην Έκθεση «στα εξασφαλισμένα έγγραφα και στις ληφθείσες από την Ελλάδα καταθέσεις, δεν αναφέρεται οτιδήποτε σχετικά με πρόσωπο ή παράταξη ή πολιτικό κόμμα προς όφελος του οποίου εκδόθηκαν τα εισιτήρια».

Από τα δύο εκατομμύρια πήγαμε σε δέκα εισιτήρια.

Οι υποψίες των ανακριτών, που είναι καλά γνωστό πως λειτούργησαν σε βάρος του ΑΚΕΛ τα τελευταία χρόνια, επιχειρείται να μετατραπούν σε γεγονότα.

Στην Έκθεση ουδεμία αναφορά γίνεται επίσης για τις ανυπόστατες κατηγορίες περί χρηματοδότησης μέσω Ελεγκτικού Γραφείου ή κάποιας εταιρεία ονόματι Abendale. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στο Ελεγκτικό Γραφείο σημειώνουμε ότι η ιδιοκτήτριά του επαγγελματικά, οικονομικά και ηθικά έχει εξουθενωθεί από τις κατ’ επανάληψη αυθαίρετες και επιλεκτικές διαρροές, αναφορές και δημοσιεύματα. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;

Τόσο έκδηλη είναι η αδυναμία να βρεθεί κάτι σε βάρος του ΑΚΕΛ, που οι διωκτικές αρχές στην Έκθεση επιστρατεύουν αόριστες και αντιφατικές καταθέσεις ψηφοφόρων του 2008 για να «ανακαλύψουν» αυτό που όλοι γνωρίζουν: ότι όλα τα εκλογικά επιτελεία πάντοτε προβαίνουν σε διευθετήσεις για κάθοδο φοιτητών στις εκλογές.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Θυμίζουμε ότι το ΑΚΕΛ, υπερασπιζόμενο την ιστορία και την αξιοπρέπειά του, από το 2014 έχει κινήσει αγωγή στην εφημερίδα «Πολίτης» για δυσφήμηση.

Απευθυνόμαστε στον κόσμο του ΑΚΕΛ και τον καλούμε να συσπειρωθεί, να αγκαλιάσει το Κόμμα του και να το προστατέψει.

Απευθυνόμαστε, επίσης, στους Κύπριους πολίτες καλώντας τους να προστατέψουν τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την πολιτική ζωή από συκοφαντίες και λασπολογίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top