Επιστολή στον Καδή: «Οι κυρίες στο Επαρχιακό μιλούσαν στους γονείς μου κι έπαιζαν Candy Crash»!

Επιστολή στον Καδή: «Οι κυρίες στο Επαρχιακό μιλούσαν στους γονείς μου κι έπαιζαν Candy Crash»!

«Βόμβα» έριξε ο 13χρονος μαθητής από τη Λεμεσό στην επιστολή του προς τον Υπουργό Παιδείας για το θέμα της εγγραφής του σε σχολείο του Δημοσίου.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή του προς τον κ. Κώστα Καδή έγραψε πως όταν οι γονείς του μετέβησαν στο Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας στη Λεμεσό, οι κυρίες που δούλευαν εκεί μιλούσαν στον πατέρα και στην μάνα του παίζοντας… Candy Crash!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφησαν μαθητή στο σπίτι λόγω... γραφειοκρατίας – Αποκαλύπτουμε επιστολή του στον Υπουργό!

Μάλιστα, ο νεαρός μαθητής που καίγεται για την εγγραφή του στο γυμνάσιο της περιοχής του (φοιτούσε σε ιδιωτική σχολή), αλλά δεν βλέπει να γίνεται τίποτα, το έριξε στο καλαμπούρι: «Οι κυρίες εκεί μιλούσαν στους γονείς μου και ταυτόχρονα έπαιζαν candy crash και επειδή κάποιες φορές παίζω και εγώ αυτό το παιχνίδι, θέλω να σας πω ότι ο χρόνος περνά χωρίς να το καταλάβω…».

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE