ΠΑΡΑ-THEMA

Μεγάλη ζημιά για Μούσκο, Νικολάου και Ηλία! Τους πληγώνει και οικονομικά η υποβάθμιση

Μεγάλη ζημιά για Μούσκο, Νικολάου και Ηλία! Τους πληγώνει και οικονομικά η υποβάθμιση

Δεν θα ασχοληθούμε με το αν οι ιθύνοντες της ΚΟΠ έπραξαν σωστά ώστε να υποβαθμίσουν τους τρείς συγκεκριμένες διαιτητές και να αφήσουν άλλους στην κατηγορία «ΕLITE», αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι το οικονομικό κομμάτι της υποβάθμισης.

Όπως γίνεται συνήθως οι διαιτητές της ELITE χοντρά-χοντρά  ορίζονται σε δυο αγώνες τον μήνα, ως πρώτοι διαιτητές και άλλους δυο ως επιπρόσθετοι ή τέταρτοι διαιτητές.

Μέσα από αυτούς τους ορισμούς λαμβάνουν κάθε τέλος του μήνα ένα ποσό που αγγίζει ή και ξεπερνά τις 2000 ευρώ (η κάθε διαιτησία ως πρώτος διαιτητής τους αποφέρει περί τα 650 ευρώ).

Ως εκ τούτου με την υποβάθμιση, όχι στην αμέσως επόμενη κατηγορία αυτή των «PREMIER» αλλά στην τελευταία κατηγορία αυτή που ονομάζεται και ως ανοιχτή, πλέον όχι μόνο δεν θα διαιτητεύουν αγώνες Α’ Κατηγορίας, αλλά ούτε καν Β΄ και Γ’ Κατηγορίας.

Επομένως θα σφυρίζουν στα χωριά της επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ, όπως και στα πρωταθλήματα U-21, U-17 και U-15, με την αμοιβή τους να κατρακυλά κατακόρυφα, αφού θα αρκούνται στα 90 και 70 ευρώ αναλόγως του παιχνιδιού.

Η τελικά σούμα στο τέλος του μήνα θα τους βρίσκει με ένα 300ευρω στη τσέπη και με πληγωμένο τον εγωισμό, αφού ξαφνικά από τα σαλόνια θα βρεθούν στα αλώνια και με κουτσουρεμένο «μισθό»

Σ.Σ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-0)

LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-0)

Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γουέμπλεϊ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top