Κρατικές Λιμουζίνες: Moonlight blue metallic το χρώμα που αρέσει στους περισσότερους Υπουργούς μας!

Κρατικές Λιμουζίνες: Moonlight blue metallic το χρώμα που αρέσει στους περισσότερους Υπουργούς μας!

Κυκλοφόρησε κατάλογος και επέλεξαν τα χρώματα της αρεσκείας τους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  «Φιλελεύθερος» την Παρασκευή (29/01), για την επιλογή στα χρωμάτων των Κρατικών Λιμουζινών ασχολήθηκαν όλοι οι Υπουργοί διαλέγοντας μάλιστα από την λίστα το χρώμα που τους «πάει»!

Συγκεκριμένα όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, η γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου ρώτησε τον κάθε Υπουργό, τι χρώμα οχήματος προτίμα.

Στον κατάλογο που κυκλοφόρησε καταγράφονται οι επιλογές:

Η πρώτη Κυρία μαζί με τους Υπουργούς Άμυνας, Γεωργίας, Ενέργειας και Εργασίας άλλα και ο Αρχηγός παρήγγειλαν Moonlight blue metallic, ενώ οι Υπουργοί Εξωτερικών, Παιδείας και ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω επέλεξαν Tornado grey metallic, τέλος οι Υπουργοί Οικονομικών και Υγείας επέλεξα το Dakota grey metallic.

Διαβάστε ακόμη: 

Απαντά ο Χάσικος για το κρατικό όχημα – «Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον»

Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο Μιχαηλίδης με τις καινούργιες λιμουζίνες και πώς έφταιξε ξανά ο Χάσικος

Κρατικές λιμουζίνες: Αυτά είναι τα 20 πρόσωπα που πήραν τις νέες AUDI Α5

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE