Κρατικές Λιμουζίνες: Moonlight blue metallic το χρώμα που αρέσει στους περισσότερους Υπουργούς μας!

Κρατικές Λιμουζίνες: Moonlight blue metallic το χρώμα που αρέσει στους περισσότερους Υπουργούς μας!

Κυκλοφόρησε κατάλογος και επέλεξαν τα χρώματα της αρεσκείας τους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας  «Φιλελεύθερος» την Παρασκευή (29/01), για την επιλογή στα χρωμάτων των Κρατικών Λιμουζινών ασχολήθηκαν όλοι οι Υπουργοί διαλέγοντας μάλιστα από την λίστα το χρώμα που τους «πάει»!

Συγκεκριμένα όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, η γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου ρώτησε τον κάθε Υπουργό, τι χρώμα οχήματος προτίμα.

Στον κατάλογο που κυκλοφόρησε καταγράφονται οι επιλογές:

Η πρώτη Κυρία μαζί με τους Υπουργούς Άμυνας, Γεωργίας, Ενέργειας και Εργασίας άλλα και ο Αρχηγός παρήγγειλαν Moonlight blue metallic, ενώ οι Υπουργοί Εξωτερικών, Παιδείας και ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω επέλεξαν Tornado grey metallic, τέλος οι Υπουργοί Οικονομικών και Υγείας επέλεξα το Dakota grey metallic.

Διαβάστε ακόμη: 

Απαντά ο Χάσικος για το κρατικό όχημα – «Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον»

Γιατί τα πήρε στο κρανίο ο Μιχαηλίδης με τις καινούργιες λιμουζίνες και πώς έφταιξε ξανά ο Χάσικος

Κρατικές λιμουζίνες: Αυτά είναι τα 20 πρόσωπα που πήραν τις νέες AUDI Α5

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Σε αναμονή για ενημέρωση αναφορικά με τις επαφές της Αναπληρώτριας ΓΓ των ΗΕ βρίσκεται η Κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE